Sponsoren

Deurne-night evenement in CCDeurne
15 juni van 19.00 - 24.00 uur

 

Hoofdsponsoren

sponsoren das publishers sponsoren gemeente deurne sponsoren linc sponsoren munckhof
sponsoren ondernemend deurne sponsoren lions    

 

 

Sponsoren

sponsoren alertshop sponsoren rabobank      
          

Subsponsoren

Holten van de Wal Hout & Bouwmaterialen Smood Smart Food Experience Republic Saucecompany Trivado
         
Lixero ING Bank  ‘t Streeckhuys    

 

 

Begunstigers

NobraCars Helmond Onbeperkt Begeleiding J. van de Mortel Hekwerken en Poorten Bouwcenter van Hoppe Variant Schoonmaak Service BV
         
Houtverwerkingsindustrie Fransen Sleeve technology Slow Food Masters Modexpress Wesselman Accountants | Adviseurs
         
Driessen United Blenders Bakkerij Vedder Companion customer care    

 

 

ccd

Beste heer / mevrouw,

Een inspirerende avond voor, door en met de ondernemers van Deurne met artiesten als Rob Scheepers, Spotlight Piano’s en voor een goed doel: FC Robinstijn.

Waarom? Omdat de initiatiefnemers van D-Night ervan overtuigd zijn, dat juist ondernemers met hun sterke netwerk en ondernemende visie de motor zijn om de sociale en culturele samenhang een positieve impuls te geven. Daarmee komt het doel dichterbij om Deurne als centrum van de Peel te ontwikkelen tot een economisch slagvaardige regio.

Deurne dient aantrekkelijk te zijn en te blijven om je te vestigen als ondernemer maar ook voor jullie medewerkers om er te komen en blijven wonen. Digitalisering, automatisering en robotisering zullen ingrijpende gevolgen hebben voor de economie en de samenleving. Computers hebben echter geen empathisch vermogen. Daarin kan de mens het verschil maken.

Het doel is -om als antwoord op digitale platformen- samen te gaan bouwen aan een fysiek samenhangend netwerk, waarin ondernemers van Deurne elkaar ontmoeten. Met D-Night als een eerste stap, waarmee tevens een actieve bijdrage geleverd wordt aan het sociale en culturele klimaat van Deurne.

De initiatiefnemers van dit event zijn Ondernemend Deurne, LINC. Netwerk en Lions Club Deurne. Hierbij actief ondersteund door de Gemeente Deurne, het Ondernemers-Café, het Parkmanagement en het Centrummanagement: omdat iedereen het belang ziet van het gezamenlijk optrekken.

De avond zal een aantal elementen bevatten waarbij naast het culinaire, Verbinden, Inspiratie en Plezier centraal staan. Verbluffende optredens van Richard van Hooijdonk, Rob Scheepers en Spotlight Piano’s geven de avond een extra impuls.

Het streven is om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Om dit evenement te kunnen organiseren doen we een beroep op u.

Wanneer u ook het belang ziet van de kracht van dingen samendoen in Deurne, wordt dan sponsor. Op de pagina hieronder ziet u de sponsormogelijkheden die we aanbieden.

 

Namens de organiserende clubs,
De Sponsorcommissie

 

Hoofdsponsor

Sponsor

Subsponsor

Begunstiger

Sponsorbedrag € 2.500,- € 1.000,- € 500,- € 250,-
Entreekaarten 10 6 4 2
Uitnodiging  Logo Logo    
Podium  Logo Logo naam naam
Website  Logo Logo naam naam
TV Schermen CCD  Logo naam naam naam
Consumptiebonnen  50  30  20  10
 

* De prijs voor een extra entreekaart bedraagt €50,-

 

 

U kunt via onderstaand formulier uzelf aanmelden als sponsor:

Geef hieronder uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Powered by BreezingForms

D-Night wordt mede mogelijk gemaakt door: